Verzendkosten 
Wij verzenden uw bestelling met GLS of TNT Post. In de meeste gevallen is er sprake van  Standaard pakketpost en bedragen de verzendkosten van uit Nederland 0 /t/m 20 kg.= € 7,75 
Om kosten en het milieu te sparen gebruiken we zoveel mogelijk de verpakkingen van onze leveranciers.
 
Voor bestellingen die door de brievenbus passen berekenen we standaard € 4,84 verzendkosten, dit bedrag is voor de porto en de verpakking van uw bestelling, tot 2 kg.
Let op: artikelen kunnen alleen als brievenbuspost verzonden worden, als ze ook daadwerkelijk door de brievenbus passen. 
 
Aangetekend
Alle tarieven in Euro's
0 - 10 kg   € 9,60       20 -30 kg  € 14,25
Voor pakketten tot 10 kg geldt een maximum formaat van 100 x 50 x 50 cm. 
Voor grotere pakketten (tot max. 176 x 78 x 58 cm) geldt het tarief van categorie 10 - 30 kg. 
Bij een Aangetekend pakket tekent de ontvanger voor ontvangst. De maximale schadevergoeding bij verlies of beschadiging is € 500,- per pakket. Bezorging in Nederland van maandag tot en met zaterdag. Het pakket is te volgen via Track & Trace. 

Het verzenden van uw pakket
Zodra uw bestelling verzonden is ontvangt u van ons een automatisch e-mailbericht.
U kunt uw pakket dan binnen 1 a 2 werkdagen verwachten. Indien u op de dagen van bezorgen niet thuis bent kunt u het beste met uw buren afspreken dat het pakket daar afgeleverd mag worden.
Plakt u dan een duidelijk briefje op uw brievenbus en/of voordeur.
De koerier doet namelijk twee afleverpogingen, wanneer het pakket dan nog niet aangenomen is wordt het automatisch aan ons retourgezonden.
Wij zullen het pakket dan opnieuw moeten verzenden waardoor we u helaas nogmaals de verzendkosten in rekening moeten brengen. 

Bovenstaande is alleen van toepassing op pakketpost en dus niet op brievenbuspost.
Indien u vragen heeft over bovenstaande neemt u dan contact met ons op!